Alfie...

..Nu har jag kollat på film lite i min ensamhet, jag glana på en film jag fick utav storsis i julklapp.. Alfie hette den med Jude Law i huvudrollen.. Syrran bara antog att jag tyckte han va snygg, därför hon köpte den :b Jaja, hon hade väl lite rätt då.. Är lite svag för god old brittish^^
Det var väl ingen kanonrulle, men rätt lättsam & ganska roande om ett oseriöst ungkarlsliv och allt dess innehåll..



Nu är jag jättetrött & känt mej hemskt osocial mot dom flesta i min omgivning dom senaste dagarna, men jag är inte van vid tidiga mornar & långa arbetsdar i kombination med pms, så förlåt mig :)

Haha här ser jag förresten ut som en ungkarl i herrskjorta & uppsatt hår, man får lov att flumma ibland ;P Stora bomullsherrskjortor är dessutom det skönaste som finns!




Nu ska jag lägga mig & fortsätta läsa min spännande bok..
Natti Natti!

Böcker...

Fick två pocketböcker i julklapp som jag länge tänkt köpa själv men aldrig fått tummen ur.
Jag bara älskar sanna historier & självbiografier..!

 Ego girl läste jag ut på två dagar, väldigt lättläst & roande om Carolina Gynnings galna liv...:)

 Det ska bli ett sant nöje att döda dig Magdalena Graafs bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig har jag precis börjat i, den verkar också bra! Men en väldigt skrämmande historia...

Läs-time! :b

Året 2006...

Jag tänkte eftersom året lider mot sitt slut, vad kan inte vara bättre än en liten lista på vad man gjort under det gågna året? Här kommer lite godbitar iaf :)...


Jag har....
> Skålat in det nya året 2006 på en buss med Annica på väg till nyårsfest.  Ja, vi hade skoj iaf med den trevliga busschauffören (allt blir vad man gör de till ;)

> Gjort 5 veckor praktik på ett sjukhem, mitt i en maginfluensa-epidemi. Kul, NOT när personalen är så ikompetent som man inte borde få bli.

> Spenderat sportlovet i lilla mysiga Motala :)

> Gått på så många bubbelpools-partyn att jag inte ens kan räkna alla.

Frosen strawberry daquiri

> Haft girls making out-tävling i en bubbelpool topless *tsss*

> Lärt alla partypeople ölbomben (som Ulmis lärt mig) på i princip alla fester man varit på.
(Gör så här: Ta en tom 1,5 eller 2 liters pet-flaska, ta en sax eller kniv och skär ut ett
litet hål i sidan på flaskan, häll öl i hålet & drick för fulla muggar! Då slinker det ner lätt kan jag lova ;P)
Ojoj vad många kalasfyllor man skapat efter det..^^



> Hånglat med fler tjejer än killar (tror jag iaf haha)

> Önskat jag var bi.



> Druckit champange >LOVE IT<

> Spelat airhockey.

champange

> Jobbat 9 veckor som sommarvikarie på ett äldreboende.

> Träffat & småumgåtts med dom två mest muskulösa 22-åringarna jag sett. (Inte nu längre dock, ni kan nog förstå varför)

> Firat midsommar i underbara Smögen, festade 3 dygn i sträck med enbart öl som bränsle. *LoL* , Underbart!



> Åkte till Bulgarien på min 18-årsdag. ETT MINNE FÖR LIVET! Bulgarian vodka *No thanks*

> Ätit Eli special pizza på Alpina pizzeria alltför många gånger :O

> Handlat på Coop vääldigt mycket..

> Insett hur kul man (faktiskt) kan ha i Skövde, Krikelin/Kosmopol är oavsett vad alla säger
om Bogrens, Vatra m.m. fortfarande stans partyhak.

> Åkt på årets Magaluf reunion kryssning, fantastiskt kul & party på elitnivå^^ ( bl.a. med Jonas (Basshunter) & Basic Element-Peter a.k.a Naken-Peter no.2, it was craazy! )



> Skrattat vääldigt mycket.

> Gråtit.

> Träffat otroligt mycket underbara människor.

> Sett döda människor.

> Slutat vara så förbannat naiv.

> Skaffat ett gymkort, har väl inte används alltför mycket! Men det kommer!



> Gått från långhårig brunett till korthårig blondissh.

> Haft känslor för någon som inte känt samma sak.

> Bojkottat bussen & cyklat/gått till skolan varje dag.

> Börjat festsnusa *AJJABAJJA*. Säg, vem kan motstå Rapé Lingon?

> Varit i Mantorp på dragracing, grymt!



> Sprungit naken med Märta & sjungt karaoke när hon bodde i en bottenvåning i Lunden.

> Jobbat på förskola :)

> Varit på julmys på Liseberg :)

> Varit väldigt full, inte rekordfull dock! Man lär sig ju av sina misstag! :)



> Smakat & bakat världens godaste kaka (Silviakaka)

> Varit väldigt sjuk, inget allvarligt dock, tack & lov!

> Solduschat alltför många gånger, lär mig aldrig att det är dyrt & blir inte ens bra :b

> Praktiserat på Kärnsjukhuset i 5 veckor & sett/gjort otroligt mycket jag aldrig trodde jag skulle få se/göra.

Kärnsjukhuset Skövde

Sådär, nu kommer jag inte på mer.. Man hinner ju med en massa kul på ett år, så allt får ju inte plats här givetvis :)
Men jag tror fortfarande 2007 kommer ha oändligt mycket mer kul i sitt sköte än 2006.
STUDENTISSHH 2007 is tha shit! ;D

GOTT NYTT ÅR
Den här har jag målat själv, bara så ni vet!! Otroligt vacker *LoL*





Jul, jul, strålande jul...

Nu har man inte hunnit skriva blogg på ett par dagar under julruschen :) Hoppas alla haft en riktigt mysig julafton iaf!

I Fredags var jag, Zandra, Martina, Maria & Angeline på jul på Liseberg.. Det var mysigt! Det som tog priset var spköhotellet Gasten! Jag, Zandra & Angeline var ensamma & fick gå hela vägen genom huset bara vi tre.. Herregud vi skrek & skratta så vi trodde vi skulle tuppa av :) Men skoj var de! När vi skulle gå in var det en äcklig tomte som fråga om Angeline va dansk!! Haha snart sätter hon den där danskan alltså^^ Innan så vann hon en gran som hon blev jätteglad för å gick och stoltsera med på varje kort :b

Tidigare på kvällen var det skridskouppträde på stora scenen, riktigt fina & jätteduktiga var dom :)
 







Igår var det uppesittarkväll hos Christian, enbart roligt folk & fulla som svin..Bingolotto, gitarrspel & ölbomb i en Allrent-flaska (behöver jag säga mer? ;P) ja man tager vad man haver sa Kajsa Warg :) 

 Lake, gitarren & jag...

På hemvägen hade jag & Martina jätteroligt med våra blytunga fulla ölflak som Christian hade fixat som vi tänkte ha imorn på Juldagskvällen tills snutjävlen kom väldigt lämpligt och beslagtog & hällde ut dom... KUL *NOT*, då blev jag jättearg & fråga om dom inte hade nåt bättre för sig än att gå & bry sig om sånna småsaker.. ååh sur! Men, men nya flak är redan fixade och ska hämtas imorn.. 

Idag har det ju varit julafton som vi alla vet :) Jag vaknade rätt tidigt imorse & upp som en tupp, en aning bakis och morgonkaffet blev orört.. Men, men väl hos farmor & farfar och fått lite mat i magen så mådde man bra igen :) ikväll har jag & min lilla familj bara umgåtts, jag har delat ur julkappar (det är säkert att jag blev tvingad att ta på mig tomtemössa :P) som vi öppnat i lugn och ro, julgröt blev det oxå, Elin fick mandeln den lilla räven! Hon har dessutom klagat över sina svullna fötter idag, hum graviditet på G kanske? ;P Haha! Nedå.. Dom nöjer sej med sin Qeelas... (än så länge)

jul
Julafton-pics



God fortsättning!

I'm alive!

Det blev ingen kvällsblogg igår, var lite trött sådär, tog ett bad och gick å la mej.. Det gick riktigt bra att jobba, trivs så bra & jobbade med Gunnel, den bästa! Hon berättade att dom stolt hade klippt ur mig i tidningen när jag fyllt arton, då blev jag glad, de är bara för gulliga mina arbetskamrater :)

Å, det gör ont i hjärtat så här i juletider att se de många gamla som inte får julklappar eller ens besök av sina anhöriga. Det gör ont i hjärtat att se de som fortfarande är klara i sinnet sitta och säga att dom önskade att de fick besök nu i jul. En gubbe sa ''-Jag har varit ensam i tolv år, men man vänjer sig aldrig att vara ensam över jul...'' och han har ändå både barn & andra anhöriga i livet! Jag blev riktigt rörd och jag ska banne mej inte låta mina far/morföräldrar eller mamma & pappa behöva sitta ensamma så ofta (och definitivt inte på jul!) på ett äldreboende om de blir så gamla. Dementa eller ej! Tycker det är rent ut sagt förj*vligt att man inte ens kan komma över med en/ett par julklappar åtminstone innan jul till sina gamla släktingar... Då har man ingen humanitet i kroppen! Det är inte mycket som gör mig arg men sånt tål jag bara inte.
Jag är iaf glad för gamlingarnas skull att Gunnel jobbar över jul, då kommer det bli bra för dom :)

Nej, nu ska jag kolla lite vad jag ska ha på mig ikväll till Liseberg, kan samtidigt inte låta bli att tycka synd om M som har ont efter att hon dragit ur sin visdomstand... Hon är hos tandläkaren nu, hoppas han ger henne nåt mot smärtan. Halv fyra bär det av, hoppas tabletterna lindrat då..

Ha en underbar Fredagskväll nu kära bloggläsare! :)

***

Flames To Dust , Lovers To Friends - why do all good things come to an end?


Förkylning & jobb...

Ajaj, nu är jag förkyld igen, hoppas det är snabbt övergående den här gången.. :/
Ikväll ska jag jobba på Vallehemmet (äldreboende), jag har faktiskt saknat det lite, men kommer ju vara lite ur form nu med alla rutiner eftersom jag inte jobbat på ett par månader, undra just om inte min med.delegation inte har gått ut oxå? :/ Aja, det löser sig nog :) Det finns billigt solarium iaf, så blir att åka tidigare för att sola lite.. Skönt!
Åhh naaj mina arbetskläder har blivit grymt skrynkliga efter att legat intryckta i garderoben, KUL! Det blir bara att slänga fram strykbrädan... Hur ska jag hinna allt?!
Nej nu får jag sätta på lite musik så går allt som på en dans!
Over & out.


Dagisfröken för en dag :)

..Det har verkligen varit superkul! Idag var en lugn dag med bara snälla & goa ungar eftersom många va sjuka eller lediga. Dagen gick hur fort som helst & jag trivdes superbt, vi blev bjudna på julmat som smaka riktigt gott & besök av tomten fick vi oxå :) Tog lite kort med kameran, bl.a på världens goaste unge, Thea 1,5 år!.. Jag fick bara lust att ta med ungen hem, såå himla go va hon ! :)



En dag på Lindängens förskola :)

Nervös...

Jag är så barnslig, men jag är faktiskt nervös för att jag ska jobba på dagis imorn.. Jag kommer inte kunna sova :/ Det kommer ju säkert lösa sig, alla i personalen blir dessutom bjudna på jullunch :) Det ska bli lite gott...
Förresten har jag har ätit som en häst idag och nu är jag hungrig igen, får nog ta nåt å stoppa i magen annars kommer jag aldrig somna :)
Sen måste jag ta fram varma kläder för imorn är det utelek som gäller, åh vad jag saknar snön! :'(

Jag hoppas verkligen isen kommer vara bra på Liseberg på Fredag så vi chicks får åka lite skridskor :b

Jul på Liseberg :)
Jul på Liseberg

Brunettes is so hot right now...

När jag ser dom här bilderna på mig & alla dåvarande/nuvarande brunetter så får jag en sån satans lust att ha mörkbrunt hår igen... Jag är såå svag för den håfärgen.. Men med den frisyren jag har nu skulle det inte passa med mörkt på mig, så det är bara gilla läget... :b
Men damn va det är hett!







Christina, Cameron, Lindsay, Nicole, Britney, Elita, Rebecka & Martina har vi alla sett även i blont..
Vilken hårfärg är snyggast på vem?

Bad hairday, men mörk iaf :)Och här är jag en bad hairday för ett år sedan, men mörk iaf ;)

Framtidslista med enbart roliga happenings!

Åh jag blev supersugen efter att ha läst Evies blogg att göra en lista med allt kul som kommer hända sisådär ett halvår framåt :)
Med risk för ändringar^^,

2006
20 december:
 Min första arbetsdag på dagis (okej kanske inte så kul, men lite spännande ändå :)..
21 december: Sista dagen i skolan, jobba kväll på Västgården Vallehemmet (som jag saknat sååå)
22 december: Julkul med brudarna på Liseberg :) Så mysigt!
23 december: Uppesittarkväll med Bingolotto hos Christian :)
24 december: Naaw, julafton :) Myspys!
25 december: Rejäl röj & utekväll med brudarna ;)
Mellandagarna: Motala (?) eller kryssning (?)... Vi får se :)
Nyårsafton: Party, hell yeah!

2007
Grymt mycke studentfester under hela våren!!

5 Januari: Martinas 20-årsdag, middag & utgång, ÅH! första höjdpunkten på det nya året..
Stammiskunder på Systemet från dag 1..Haha nedå ;)
Februari: Sportlov & förhoppningsvis Sälen :)
23-24 Mars:
Rix FM, partyvågen...Kryssning!
2-5 April:
Påsklov = party!
15 Juni: VÅRAN STUDENT!!!  Vi kommer festa som svin, bara så ni vet ;)
17 Juni: Studentbalen <3
Kommer bli underbart !
22-24 Juni: Midsommar i Smögen, ett av de underbaraste ställena på jorden, räkna med rööjj ;)

En massa annat kul kommer ju oxå hända givetvis, men det här var allt jag kom på för tillfället :b
Låter det inte härlig så säg! :D

Ny favortiparfym!

Nu har vi hittat den.. Männens godaste parfym..Lacoste Style in play... Åh kärlek!

Lacoste Style in play
Fan, jag vill oxå va karl ;)

Festvanor...

Jag har funderat på en sak.. När kan man säga att man festar för mycket? Är varje helg egentligen mycket? När man pratat med skolsyster i skolan och hon frågat hur ofta man dricker och svarat att man är ute och dricker sig radar varenda helg så säger hon att man kommer bli alkholist.. Nu kära bloggläsare, vad är egentligen mycket? Någon som har en teori? :)

Helgen :)

Här kommer lite härliga partypics från Lördagskvällen hos Linda :) Ladies night out ..
10 flickor som var rejält glada & packade, kan det bli bättre? ;)



Efter ölbomben (a.k.a Barracudan) gått runt några varv så är alla pisspackade^^




Kul hade vi iaf ;)



Är som vanligt på Söndagar lite bakis & skakis så jag lämnar fantasin åt bilderna & låter dom tala för sig :)

Julklappsköp & härfärgning :)

Idag har jag & M varit på stan hur länge som helst! Nu är man äntligen klar med alla julklappar, inga sista minuten-köp här inte :) Det har varit mycket folk ute i Skövdes julrusch och Swedebanks kortläsare i kassorna har i stort sett krånglat i alla affärer, så det har varit att köa i uttagsautomatskön ett X antal gånger!! grr, irriterande! Jag som trodde de va mitt kort de va fel på, men kollade upp det på banken, men det var det tydligen inte. Jaja nu är klapparna klara och köpte lite (lr okej då rätt mycket ;P) fint till mig oxå :) Det blev bl.a ett linne till imorgon kväll :) Åh fyf*an vad vi ska röja, jag har ju inte festat på 2 veckor :O Det är illa! Så mycke att ta igen!^^ Imorn blir det girls night out bestående av mig själv, Martina, Linda & Angeline.. Jiiho! Sicket gäng! ;)
Ikväll har jag färgat håret på Martina så nu är hon ännu blondare.. Woeii blondes have more fun! Så är det bara :) Nu har vi precis varit och käkat pizza (oj det va ju ovanligt ;P) så nu är jag stenmätt ! Nu ska jag bränna en partyskiva, ta mig ett bad, sen lägga mej & mysa i min ensamhet med D i mina tankar ;)

Puss & kram vi ses på stan!

Pssst*
Låttips till festen (blandning av både gamla & nya godingar):

Akon Ft. Snoop Dogg - I Wanna Fuck You (Dirrty)
Torgny Melin's - Snart är det Lördag igen
Basshunter feat. Patrik och lillen - Vifta med händerna
Million stylez - Miss fatty
The contours - Do you love me
Darin - Perfect
Daddy Yankee - Rompe
Tomas Ledin - Hon gör allt för att göra mig lycklig
Jason Mraz - Geek In The Pink
Sunrise Avenue - Fairytale gone bad
Basic element - I'll never let you know
Fergie - Fergalicious
Mando diao - Long before rock n' roll
Nic & the family - Djungelvrål
Tarkan - Simarik
D.D.E - Rompa mi
Eddie Meduza- Mera brännvin
Günther - Naughty boy
M.V.P - Rock ya body

haha! Skål tamejfan!
Skål!!

Sovmorgon :)

Jag verkligen älskar sovmornar, nu har jag dessutom lite extra tid eftersom jag & M har bestämt att ta bussen eftersom det blåser så mycket..
Jag fick precis mess från morsan, jag ska jobba på dagis på Onsdag nästa vecka :S Om jag känner mej själv rätt så kommer jag vara sjukt nervös över det, jag har ju inte ens småsyskon! Men, men! Det löser sej sa käringa som sket i vasken!
..Det ska ju bli kul oxå, kommer vara ett roligt ombyte för mig som är van att byta blöja på gamlingar.. Tänk jag har aldrig bytt en blöja på en unge i hela mitt liv, såå detta kan bli en nyttig erfarenhet^^ 

bebbe

Snö kom nuuu!!

Åh jag blir så ledsen, jag är själv ledsen men mest ledsen är jag för alla barnens skull som inte verkar få någon snö till jul :/ Hallå! Det hör ju till! Ingen julafton utan snö :(
Jag har även märkt av en smått panik att köpa dom sista julklapparna, jag har ju inte haft tillräckligt med julkänsla för det... Jag är iaf glad att jag inte har några bröder utan bara min far som enda karl att köpa julklapp till, annars skulle jag få panik redan i Oktober.. Är urkass på att köpa julklappar till karlar.. Helt hopplöst tråkigt ;b
Men tänk vad det här med jul ändrar sig med åren, när man var liten var paket-julkalendern (när man fick ett paket varje advent) julklapparna & jultomten det enda man såg fram emot. På sin höjd kunde man väl tycka det var en aning mysigt att klä julgranen dan före dopparedan oxå :)
Men jag känner att ju äldre man blir så är det känslan av gemenskap med julbak, julpynt, köpa julklappar till varann (istället för att bara önska sig själv en massa) & ja, grejjen att bara umgås med mina föräldrar och mina systrar en hel dag händer ju aldrig... Det är bara på jul man får chansen att göra det & jag tycker det är urmysigt :) Jag är glad att julen finns, den behövs för att vi ska kunna umgås och känna gemenskap. Jag tycker det är mysigt att träffa släkten på jul, man kan äta gott, dricka glögg & ta sej en & annan liten stänkare ;)
Herregud jag låter nästan som en präst som predikar i kyrkan. Om man bortser från stänkaren då^^

    Skridskoåkning   

           
  
Lite härliga julbilder :)

En dag på räddningsverket :)

Trots det tråkiga vädret och de få sömntimmar jag fick inatt så har det varit en riktigt rolig dag, jag tror inte jag kan vara seriös nånstans nångång :) Jag tror inte jag höll mig för skratt en sekund, haha men kan man göra annat när man har ett tiotal studerande brandmän svärmandes omkring en? ;P Jag och hälften av klassen fick agera skademarkörer i och utanpå en buss som blivit påkörd av en långtradare.. Det var ett himla ståhej att få ut mej där jag låg under ett säte i bussen haha! Sen var jag inte lite fräck när jag (med mening) gav 198 cm långa och 105-kilos tunga Daniel samma skadeplats till andra räddningsgruppen var ju inte lite taskigt, där kan man snacka om svårigheter ^^ Usch men vafan lite motgångar ska dom väl ha ;) Där fick dom för att jag fick ligga så länge med min ''höftsmärta'' *LoL*..
Vi insåg ganska snabbt efter att vi anlänt till Räddningsverket och fått våra snygga skyddshjälmar att vi va kusligt lika byggare Bob.. Fast kvinnliga varianter då :)


På den mittersta bilden ser jag dock ut som en hiphoppare med extra tjock keps^^

Cuz' we are hiphoper's yes we are!

 
Räddningsverket



Nej nu ska jag lägga mig och vila en stund, ikväll blir det kickboxing på gymmet, det blir en rolig fortsättning efter våra (eller ja mina då..) vilda Rambo-lekar i skogen idag :) Hej å hå!

box

En helt vanlig Tisdag när skolpapparazzin har varit igång :)

Detta inlägg skulle jag publicerat i Tisdags om inte bloggen krånglat som den gjorde... En helt vanlig dag i skolan, fast den här dagen tog jag med kameran.. Hum, är det egentligen acceptabelt att vara så omogna som vi är?! Äsch skit samma! :) Kul har vi iaf hähä^^

 Dagen började med ett (ovanligt) bra morgonhumör! :)  
Det goda humöret satt i! Och smittade av sig på Annica & Martina..
Inte på Richard dock, han satt mest och funderade..

Henke & Martina kom in i en het diskussion ;)
Medans jag tog kort på Asses ass..
Sen vart det flätning av hår..
...och pusskalas :)
Kondomkastning och....ett blowjob hann vi oxå med..

Jag bara älskar aromen av mina skor :)sen gillar jag rumpor..Fuck you 2 R!

Spank that ass! Sedär kom Japp med på ett hörn oxå :)  

Vad är det med karlar och våld? Ska alltid bråka!

Annica är sexig... Martina likaså...

 men jag...  ...gillar iaf rumpor :)

...Efter skolan blev det provning av glasgögon..där Martina fann dom snyggaste!


Den underbara Tisdagen avslutades med en lunch på vår allas Mcdonken :)

  

 ..Lägg märke till damen i bakgrunden som lagt sin bebis i en av Systembolagets kundvagnar *LoL*.. Man tager vad man haver sa Kajsa Warg ;)

Garderobsfynd :)

Kollade lite i min garderob för att hitta nåt att ha på mig i helgen, för då ska här festas på eltnivå..! Jag hittade inget partylinne, men hittade det här lingerie-linnet :) Sött va? Hade glömt att jag köpt det...


SIK - Motala AIF

Slutresultat:
SIK 6 - 0 Motala AIF


Så vacker!

Aaaaw jag bara älskar Mikas hemsida http://www.mikasounds.com ...Underbar musik har han dessutom! :)


Victoria Silvstedt goes classy...

Hur grymt snygg är hon inte med den här mer sofistikerade stilen? Plz Vickan, byt stil till mer påklätt! Du är inte 20 längre...
Victoria SilvstedtVictoria Silvstedt goes classy

Wheel of fortune?

Wheel of fortune

You are The Wheel of Fortune

Good fortune and happiness but sometimes a species of intoxication with success

The Wheel of Fortune is all about big things, luck, change, fortune. Almost always good fortune. You are lucky in all things that you do and happy with the things that come to you. Be careful that success does not go to your head however. Sometimes luck can change.



Ja, det kanske stämmer? Gå in och lägg din egen tarotläggning:
http://www.flarn.com/~warlock/tarot/

Lussebullsbak :)

Aaaw.. hockeyn blev inte av :( Men senaste uppdateringen är 4-0 till Skövde efter första perioden :) Oh yes! Som väntat...

Det blev lussebullsbak idag istället, orkade inte riktigt igår.. Se så fina dom blev!

Lussekusar
Stora & saftiga :)

Sen så vart jag tvungen att busa till det och gjorde en annan variant på andra plåten, så det blev lusse******* ja, vad ser det ut som? Hum... Något förslag? ;)
ogräddade lusse-.. ja vadå? ^^
 Det blev en bild när dom är ogräddade, dom svullna upp som bare den efteråt :O

Söta jästpaket :)

Jag måste vara knäpp som bloggar om jäst klockan ett på natten, men dom små julklädda jästpaketen är ju bara föör söta...Visst? :)
Söta jästpaket :)


Övriga kvällen då jag inte suttit och beundrat dessa små under så har jag varit och kollat på film med några knasiga människor (nämner inga namn).. haha såg Heartbreak hotel just för ovanlighetens skull, garvar lika mycket varje gång! 

Nu blir det sängen. Imorn blir det bl.a hockey på Billingehov, Skövde IK möter Motala AIF... Räknar med utklassning för Motalas del ;) Fortsättning följer...

Skövde IKBillingehov Skövde

Fredagsmys & lussebullsbak :)

Igår kväll var D här :) Myspys hela kvällen, kollade på Running scared.. Den är bara för bra den filmen! En sån där film man kan se hur många gånger som helst.. Hihi D va nära på att missa bussen oxå, vi råkade somna och så vaknade vi av en slump fem i två & hans buss gick 02.01 härifrån, det va bara att springa :) Han pratade oxå om att ta en sista minuten-resa innan jul med ett par lumparpolare. Det tycker jag dom förtjäntar, men damn vad avis jag kommer bli när han kommer hem igen och ser ut som en bränd pepparkaka! ;b

Igår på dan var jag hos syrran, hjälpte henne med färgning av håret, jag gjorde det jag skulle och det var bra, men färgen kan man ju inte säga detsamma om! Usch vilken dålig, blev ingen skillnad & blev det nån skillnad så blev de bara orange-aktig nyans! Men Schwarzkopf brukar vara bra men inte den här varianten:

 Huga! 

Tacka vet jag Schwarzkopf Vision!

Nu är farsan i Sälen, rätt skönt faktiskt, blir lite lugn & ro här hemma :b Så idag ska jag och morsan baka lussekatter, mm gud så gott! :)
Lussekatter

Sanna Bråding..

..Hallå? Är inte hon Sveriges coolaste brud? Jag diggar hennes stil som fan! Dessutom är hon lik min snygga kusin, Elina ;)


Bloggstörningar!

Lagom glad jag blev igår kväll när jag kom hem från praktiken och det inte går att skriva blogg! Jag hade massor i skallen som jag ville skriva ner. Idag har jag ju glömt hälften :(
Jaja, sånt som händer, det får bli en frukostblogg istället.. :b 
Igår efter att jag stressat, missat bussen & slutligen fick stressgå i regnet utan paraply till KSS så blev det iaf en väldigt lugn & skön kväll, vi hann t.o.m kolla lite på ''Bonde söker fru'', ett program jag knappt sett, men jag har sett det ett par gånger och det räckte eftersom många av mina arbetskamrater hade sett det dessto mer, så dom fyllde i där jag inte hängde med :P haha! Den där skåningen Per-Martin eller vad han heter verkar ju hur tråkig som helst, pussades dom ens? Tjejen verkade ju hur glad som helst, men han bara satt där :b Men de var väl som Helen sa, dom här karlarna har väl inte haft nån på väldigt länge, så dom vågar väl knappt pussas, haha och jag bara -Nä då exploderar dom väl! Haha jisses va vi skratta, äsch man får va taskig när man kollar på TV ;P 

Böndera
Från vänster: Marcus, Mikael, Andreas & Per-Martin

Alla bönderna verkar ju va lite muppiga & Andreas, hallå vilken dialekt pratar han? Det va någon som sa att han är från Norrköping-området.. Hum, jag får helt enkelt fråga D när han kommer hit imorgon, han har hela tiden tjatat om hur fula dialekter det finns i Östergötland, nu är jag nog beredd att hålla med^^, Tur att inte Motala har en av dom :)
Vilket fall som helst så var det kul att alla fann kärleken i programet. Tycker bara synd om alla par som frågades ut av den där pinsamma programledare Linda Isacsson, haha!

På tal om kärlek, det kan ju vara hur underbart som helst & hur svårt som helst som vi alla vet. Just nu lider jag med M som har lite strul på den fronten, eller ja, strul & strul, det är väl det vi inte vet riktigt om det är.. Men den stora frågan är ju när är det kärlek? När man var yngre så blev man ju förälskad både hit & dit, nu känns det som man inte kan bli det alls ibland. Det känns som man slutat vara så naiv & man tror inte man blir tagen på allvar osv. Vilket fall som helst så hoppas jag iaf det går vägen för henne & J :) Ska bli kul att träffa denna prick, verkar va en trevlig karl med Skaraborgs-humor ;D

Love at first sight

Åh imorn kväll har D permis, då ska han komma hit som sagt :) Det ska bli så mysigt! Hihi jag pratade med syrran igår i telefon & hennes kommentar vart ju rolig -''Fan va snygg han va då''.. Hon träffade nämligen mig & D när hon & vovven hennes kom ut med ett par filmer till oss i Måndags.. Elin är rolig, hon säger aldrig sådär om karlar, det var därför hennes kommentar i telefon var klockren igår. Hon har varit ihop med sin Jonas i över 5 år nu, så hon har lagt ner den biten med att kolla in andra! Haha hon slutar aldrig förvåna :) Förresten färgade hon håret mörkt igår.. Ska bli spännande att se! Just det, nu blev jag påmind om att jag ska färga Karolinas hår oxå (min andra syster), hon ska bli blondare, hihi sen ska jag övertala henne att lägga i en silverblond nyans oxå :) Nice!

Sis & jag
Elin & jag som två fulla & glada blondiner :b

Nu är det klippt!

Nu är det klippt!
Och bilden blev en aning stor ja ;P

Myspys & klipptid :)

Den gågna natten spenderades med min mysmiltitär ;) Underbart! Så härligt med bara massa gos! Känner behovet av närhet när mörkret & kylan kommer..
Idag har jag varit på praktiken som vanligt, gick idag med Helen, så härlig kvinna :) Eller vänta, de där lät dumt^^ Men hon är så snäll & trevlig ju..! Dagen har varit riktigt jobbig, struligt med rapporter & patientförflyttningar, har haft ont i magen, varit stressad & känt mig hängig, troligtvis beroende på för mycke kaffe & för lite sömn.. :/ Inte bra!.. Nepp nu ska jag bada & försöka hinna vila en stund (i badet kanske?;P), sen ska jag åka till frissan.. Åh så skönt att klippa sej!  :)


Kappköp :)

Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken jag vill ha, snälla hjälp!

    Dom här två är likadana, vilken är snyggast? Jag tycker den vita, men är det inte lätt att man försvinner i en sån färg när man är ljushårig?





Den här röda finns i svart oxå, rött är hett men lite svår färg att ha på jackan.. Så det blir en sådan i svart om jag väljer den. Den är dessutom ull i.. Så en aning varmare!

Kameleont?

Som jag skrev i tidigare inlägget så händer det ju mycket på ett år & här är ett litet kollage på mina olika hårfärger & utseenden under det gångna året :)


Brunett vs blond?
Vilket är snyggast? Det är frågan...

Återfunnet :)

Jag har äntligen hittat mitt internkort som man behöver för eventuella kontroller i matsalen osv. i skolan.. Frågan är om någon tror på att detta är jag? :/

 Saker och ting ändrar sig mycket på ett år... Tjena tjena mittbena! ;b

Feesta!

Igår vart det fest för fulla muggar! Vi blev ett gäng till slut, jag träffade Anna & Annica ute oxå..Kalasfulla & glada var vi allihop, fast Annica var nog mest full! :b Idag är jag väldigt sliten & några bilder från gårdagen har jag inte att bjuda på heller så det får bli bra med den här härliga ölbilden!

Skål!