Go Lina! ;)

Haha hon har gjort det igen, Sveriges egen scandal queen Carolina Gynning.. Den här gången gjorde hon töntarna i Westlife en aning generade...Hon är rolig den bruden! Läs mer om det här.

Besökshumör...

...Hade man igår! Man är ju så ensam på lovet, bara föör tråkigt är det :( Igår skulle jag och M träna som vanligt, fast det råka bli så att den mesta träningstiden gick åt hos Kalle, han har en superfin lägenhet >Vill ha!<... Vi skulle ta en tur förbi Favvo-Olle oxå, men det blev inget med det, han skulle byta några förbaskade vinterdäck.. Får bli en annan dag, kanske på Torsdag? M har ju Tindra ikväll och imorn och själv har man en massa plugg att göra.. Usch så tråkigt! Tvätt har man oxå upp över öronen.. Buuää. Det går inte bra nu.
________________________________________________________________________________

Get sätter på gris
Hoppsan!

Hoppas
Nämen, nu är väl gränsen nådd!...

Gris sätter på gris
Sådär, nu blev det rätt...

Hähä jag och syrran va förbi på Aspö gård idag med Qeelas, den jävla galningen, psykohund är han! Men vi såg inte den stora grisen idag, han är häftig. Vad heter en manlig gris nu igen? Nu står det still i hjärnkontoret. Hjälp mig :/ Sugga heter ju kvinnogrisen. Jo!! heter det inte galt? Eller är jag helt ute och cyklar? Nej, jag får ta och ringa Mikael Larsson i ''Bonde söker fru'', det borde han veta!

Den perfekta julklappen :)

Humm...Frågan är bara om man ska köpa en till mormor eller önska sig en själv.. humhumhum... Får nog återkomma med detta.. hähä^^

Bästa låten just nu...

...Är ju helt klart Mando Diao - Long before rock'n'roll.... Å kärlek!



...Är inte Gustaf Norén grymt snygg? Finns det något sexigare än omedveten sexighet? *tsss* Nopp!
Me like BIG TIME

Grannkäringen med psykedeliska blicken^^

Haha japp så i Lördags prick kl. 19.25 kom den kära grannkäringa åter igen, den här gången var psykokäringen riktigt uppe bland molnen. Det hon inte förväntade sig var väl fyra galna kvinns varav en som skulle säga emot rätt rejält. En mer utförlig beskrivning av händelsen kan du se i Martinas blogg. Ja jag säger då det! Mycke ska man va med om^^ Jag säger bara tur för henne att inte min kära syster hade fått mer innanför västen, för då hade psykobitchen legat på bårhuset vid det här laget.
Men det är faktiskt så att vi som bevisligen är lite mer mogna än ett 80-årigt psykfall vet att våld löser inget, inte heller den här gången, tvärtom, för nu ligger käringen inte bra till hos någon. Tragiska människa! Man kan ju inte tycka annat än synd om fanskapet.

Aja, nästa helg blir det iaf partaj åter igen, då blir det finbesök ifrån Motala.
Då ska här festas på elitnivå^^
_______________________________________________________________________________

Nu blir det till att plugga lite, sen bär det av till gymmet :)

Helgpics :)

Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord, så eftersom jag är lite bakis och skakis idag och inte orkar sitta här för länge så bjuder jag på inte mindre än 21 pics från helgens bravader....

Så...

Titta & njut! ;)


Skål!
 
                                                                       Vi gillar öl.......speciellt i Baracudan^^



Bäst på fest!


Angeline, Elin, Martina & Amanda fixar festen
Over & out.


Regn, alkohol & macedonken

Jao vad ska man skriva idag då? Hoho joo, idag har jag, syrran & Märtus varit på stora staden och köpt massvis med saker, vi har alla tre köpt helgens partyoutfits.. Elin & M är silverbabes och jag är guld. Jag vet fjortisnivå men ändå, vi är ju sötnötter! Då får man va fjantiga ;) Vi kommer se ut som riktiga discodrottningar alla tre :) Sen var jag och sis inne på Systemos och köpte alkholos va, så de räcker och blir över. 
Höhö Elin va helt dränkt när hon kom in till stan, hade precis som jag och M hade gjort tidigare på dagen cyklat in. Jamen så äre när man inte har körkort, livet är hårt.
Imorgon blir det iaf att bussa in till skolan för då är det säkerligen stormigt.
Då är det Gunnar som härjar! 
Shit jag har inte åkt buss på.. eh hum ja länge.. Det är ju lyx! Jag & M är ju bara fattiga fäbojäntor för sjutton gubbar.


Var med systeryster no 2 of 3 när hon klippte sej förut oxå, jag bara är så förtjust i friss-Ulle, världens goaste är hon! Jag gillar många människor men hon är så gosmos :)


Nu har iaf fäbojäntorna varit ute och gått hela kvällen efter en tur på Macedonken där det blev både kaffe, donut & mjukglass... Det va så lägesen och så jävla gott så vi kom in i njutningsorgier!^^ Sen blev det som sagt en vandringstur, kikade in hos fäbojäntsbror Fredrik och tjöta lite, han har träffat att kvinna! Sicken lyckost va! Hoppas det går vägen :) Han förtjänar den bästa. Fredrik är dessutom ägare till jordklotets godaste herrparfym,
Lacoste essential... Mmm me love it!


Nepp nu ska jag faktiskt hinna sova lite också, man blir ju så trött av allt regn & rusk!
Puss & kram vi ses på stan!

Så iskallt ^^,

http://idiot.se/2006/08/22/vem-vill-bli-miljonar/

Sorry Robert..Nu är det jag & Ted

Det är inte klokt! Jag säger då det.. Nu är det officiellt, nu är jag tydligen lik Ted Gärdestad med min nya frisyr enligt mina kära vänninor.. Vilka kompisar va! När mitt hår var längre, ja vem va man lik då? Jo Robert Wells!.. Härliga flickvänner man har va.. Jag menar, aldrig trodde jag att jag va så snygg ^^, Tur att det är sånna sötnosar dom förknippar mig med iaf :)


                                          

.. Annica har oxå tur med sin fina Anni-Frid look, synd bara att man inte kan säga detsamma om stackars Martina med Basshunter looken och Anna som är Robinson-Mirre kopia.


Vem är vem? Hum....


________________________________________________________________________________

..Åh va man slet på gymmet idag, jag & sötnöt-Märta höjde musiken till max och pumpa på, härligt,härligt! Synd bara att man skippa stretching, >STEL!<
Haha sen när vi skulle cykla hem så gjorde Märtis misstaget att växla på sin jävla moutainbike så kedjan hoppa, vi blev så förbannade så vi sjöng Pärleporten (för att hitta styrkan hos Gud) och så fixa jag problemet, oljigt och dant men bättre än att gå hem :) >KVINNOR KAN<
Nej nu ska jag gå och ta hand om min sjuka moder som ligger i influensa, måtte hon inte smitta mig för då hon straffas skall! Jag är trött & hallucinerar. Hösten tar musten ur mig.


Helt sjuka ^^

Hooho! har kommit på att man kan inte va seriös när man e trött.. Man är jävligt lättroad oxå :) De är kul faktiskt. Har även kommit på att det kan inte finnas en mer udda klass än våran, men de är kul.. En hel massa olika personligheter och stilar, har aldrig vart med om nåt liknande. Roligast har man iaf med Alkis-Asse, Richard the rocker med potensproblem, Hertz & Henke P (dom store) och givetvis röjarna no 1 (Annica,Anna & Märta).. Shaize!

Sötnosar

Vi fick praktikpapper idag också. Sen har jag och Asse innan dess fått privata kärleksbrev från våra handledare från MAVA. Min hette iaf Lars och är religiös, honom ska jag sjunga Pärleporten för som mina kära vänninor är så förtjusta i! :) Förresten har Eilert (en utav de som sjunger den vackra sången) namnsdag idag.
GRATTIS EILERT!

___________________________________________________________________________

Yes, denna APU-period blir alltså på MAVA (Medicinsk akutvårdsavdelning) på KSS. Hur ska detta gå? :S Kommer säkert få se en hel del människor som går bort.. Tur att man inte är helt ny inom vården, det hade nog varit tufft. Men det lär ställas rätt höga krav på en. Hoppas det fixar sig, jag slipper ju Urologen iaf (stackars Richard) ^^ Sen är jag glad att man inte behöver vara inom äldreomsorgen en fjärde gång, där är man ju redan gammal i teamet typ.
___________________________________________________________________________

Å vad jag är festsugen! På Lördag blir de massa förfest och lite advokat Rosenström ;)

*tsss*

RÖJ va de ja ;)

Jaaa, de va en vild, blöt och het Lördagskväll^^ rolig förfest hemma hos David som vanligt (nästa gång blir de Tequila...*tsss*) sen bar de av till krogen. Helt galet! Massa folk man träffa på som vanligt, både gammalt och nytt :) Varnhemsbor som man inte sett på en evighet! Riktigt kul att träffas igen juu ;D Nepp nu blir det att ladda till nästa helg, blir nog Rosenström.. Oh yes!

Martina, Annica, Anna & Jag
Galnast i stan ;)


Snart äre Lördag igen...^^

...Fredagar går oxå bra :) Å idag ska jag bara städa och grejja här hemma, så skönt att bara va hemma och fixa lite. Mina kära parents är på hotellweekend i Falkenberg med goda vänner. Blir nog hemmakväll för min del trots allt, funderade på att traska iväg till syrran ikväll, men känner mig lite lat idag, med ordentliga orsaker, har ju faktiskt haft två prov den här veckan, de är bra mycke tycker jag allt.
Igår klippte jag mej som syns på kortet till vänster.. De blev bra, skönt att få bort allt slitet rufstufs. Ulle (Commerce frisören) är så duktig! :) Sen köpte jag faktiskt
hårinpacking oxå, så de blir den stora spa-dagen idag med min favorit-ansiktsmask!! Den är grymt bra, man får en sån där härlig len känslig känsla efteråt...hähä^^
Nä nu ska jag bränna mej en ordentlig partyskiva tills imorgon ;) Då blireee PARTY med extra mycke RÖJ *tsss*


Gubbar på ungdomssajter & Berlinmurens fru

Gaaah jag har värsta brainstormingen idag, å det händer ju inte alltför ofta... Så passa på, läs & njut ;)
...Jag kom och tänka på igår, jag och morsan satt vid datorn och kolla in 
Snuttis .. Morsan fick för sig att de va en slags dejtingsajt (fastän jag försökte förklara vad community innebär), så vi kolla in män i 45-50-årsåldern för skojjs skull och GAAA vilka tragiska typer det finns där ute :S Så jag hade lite blandade känslor med allt från äckel till skrattkramp när vi satt där och kolla. Visst många är ju bara skämtsidor som andra har gjort på stackars människor som inte har en susning om att han ligger ute med bild på en ungdomssida.. Men nu syftar jag på dom som är seriösa! Alltså 50-åriga gubbar som går in på en ungdomssajt med information & kort på sig själv, alltså iiuuh! Hur kan man med?! Alltså, jag har aldrig haft en tanke på att gå in och söka på 45+ förut, men den idén va god för där fick man sej flera goda skratt kan jag säga :)
Det roligaste va fan en gubbe som hade kryssat i ''rakat'' i förslaget på vad han tänder på.. Och morsan läste: -raket va? Vadå raket? Jasså RAKAT!!! >ASGARV< shit att inte jag dog av skratt! Min morsa är knäpp, kan väl fan inte tända på raketer heller.. Eller iofs, kan man tända på staket och vara gift med Berlinmuren så ;)

Berlinmurens fru
Berlinmurens fru


Kom nu da heeeelgen!!

...Å huu jag längtar till helgen när man ska få ut å röja igen, hatar att va i skolan och hemma och glana, nu när jag har spelat klart WOW (Worl of warcraft) och allt nu oxå.....HAHAHA nä nu ljög jag faktiskt, de va lite skoj för jag tjöta om i helgen att jag hade en WOW-gubbe.. Men att jag inte kunde spela sa jag inget om ;P Hemskt va många som tyckte jag va datanörd i Lördags *konstigt*... Men ändå visste alla jävlar vad WOW stod för, hum undra vilka som va datanördar egentligen?! ^^
Jag har iaf en favoritdrink nu, Johan bartender som han är bjöd ju laget runt på Frozen Strawberry Daiquiri. oh Gud i himmelen vilken frääesch drink *Me liiiiike* (to much?)
Nu i helgen blir det faktiskt bara förfest hos David och utgång på Lördag. Ska maby baby ringa syster och se om hon vill laga middag med mig på Fredag-kväll. Jag är så duktig på det där med matlagning, men jag använder aldrig min naturbegåving! *tsss*
Imorn ska jag klippa mig! :) Eller jag tänker inte va glad förrän jag sett resultatet förresten då får jag säkert äta upp det sen isåfall. Heter det så? Äta upp det. Det framkom lite konstigt.. Låter som jag får äta upp håret jag klippt av eller nåt :S HUGA!
Jag är knäpp. Klart slut
Psst! Jag kanske återkommer med bild när jag klippt mig (beror på om de blev bra lr ej)

Nostalgitripp^^

Breakdance! Oh Yes! vad jag gillar den filmen..! Jag såg den för inte så längesen och jag blev helt nostalgisk.. Jag undrar hur gammal den är egentligen..? Ja den har funnit så länge jag kan minnas iaf, en sån där film som man vuxit upp med.. I samma stil som Dirty dancing :) Jaa, om jag tänker efter så va nog Patrick Swayze min första fimstjärnekärlek^^ Eller så var det Brad Pitt i Thelma & Louise..

Ja när man ändå sitter här och nostalgiserar om gamla filmer & musik i min uppväxt så får man ju absolut inte glömma Anna Book, den okrönta drottningen av 80-talspop! ABC var den bästa låt som gjorts. Äkta bubbelgums 80-talspop :) Jag och mina systrar slängde på oss rosa stickade oversize koftor med stora prickar och axelvaddar, korta volangkjolar, benvärmare och med bandspelaren på högsta volym, mimade och filmade vi med våran enorma videokamera i tidig 90-talsstil och så var våran dag gjord ;) Ja, det va tider det..
Alltså vilken cool musik gjordes inte på 80-talet och början av 90-talet lr?..Tänk allt som rullade i freestylen! Roxette, Lili & Sussie, Gyllene tider, Samantha Fox, Kim Wilde, FreeStyle, Madonna, George Michael, Eurythmics, Michael Jackson, Europe.. Japp listan kan göras oändlig :)


80-tal i all ära, men jag ska inte sticka under stol med att de finns mycke bra musik nuförtiden oxå... En grej som inte skulle sitta fel att åka på är ju Cascada som har hela 2 dagar här i Sverige, varav en på Lördag som hör och häpna inte spelas i mindre än Gislaved faktiskt. mmm, men det blir nog utgång här hemma istället. Blir lite krångligt att fixa åk dit ner en Lördagkväll.
Hepp från det ena till det andra, ska nog beställa lite påslakan och skit på Jotex faktiskt. Shit va mycke gratisreklam jag ger ut här, får nog snart börja ta betalt *L*
Efter det ska jag börja med Terminologin, sedär så trevligt.

Musiktopp 10 just nu:

1. Bob Sinclar & Cutee-B - Rock this party
2. My chemical romance - Welcome to the black parade
3. Akon feat. Eminem - Shake that
4. Pink - U + ur hand
5. Weird Al Yankovic - White and Nerdy
6. David Guetta & the egg - Love don't let me go
7. The Sounds - Tony the beat (push it)
8. Marit Bergman - No party
9. Sandi Thom - I wish I was a punkrocker
10. Fergie - Fergalicious

Kryssning.. woeiii ;D

Hopp ikväll fick man reda på att man ska på kryssning den 16-17/11.. Jiihoo va nice!  Ska bli så jävla skoj.. Moi, Tiina, Antilla och Eksell ska inte röööjja lite eller *tsss*


Hepp nu ska jag hoppa i säng! Nattiii,Ciao!


mmmMandylicious ;)

Aååå Fergie, hur cool är inte bruden? å dah, hur grymt snygg pojkvän har hon lr...? Sitter å lyssnar på hennes nya soloskiva The Dutchess, ett hett tips (förutom London bridge givetvis) är ju låten Fergalicious.. :) Brukar faktiskt fixa nedbrända låtar men lusten att köpa riktiga skivor (för en gångs skull) slog mig för två veckor sen, då blev de allt från Jerry Williams till Absolute dance moce your body.. haha^^ & jag blev ju inte besviken direkt, beställde på Ginza, ååh *Love em* fick dessutom Linda Sundblads nya singel ''Oh father'' på köpet, >oxå cool!<
Japp, det blir massa bra låtar att shaka ass till på Min & Märtas fest :) <Längtar>


Fergie & hennes hunk Josh Duhamel^^


Hemkommen till slut :)

Jag och min kära mor är nyss hemkomna ifrån stugan.. Och vem har vi inte med oss hem? Jo en som varit ute på vift i inte mindre än 4 månader.. Trodde aldrig man skulle se honom igen. Men så efter ett tips från grannen som kände en gubbe som tyckte han sett en stor grå katt så åkte vi dit och ropa efter honom och en liten pingla hördes bakom oss och där var han, t.o.m halsbandet hade han kvar :) En aningen mager och vilsen men annars sig lik.
Nu, 30 fästingar färre och ett X antal borsttag senare är han (nästan) sig själv igen.

Pysen
Pysen (dock inte så stor som på kortet för tillfället)


En ny blogg är född :)

Jaaa, jag vet, nu gör jag som alla andra och startar en egen blogg.. Men de är faktiskt ganska kul, de är ju som en officiell dagbok där man skriver ner sina tankar. Attans! *Om jag ändå hittat på begreppet ''Blogg''*...