Ägandebegär.

Ett par sådana här skulle jag vilja ha i min ägo. De skulle passa utmärkt till mitt basplagg no.1. Den gråa mysbyxan...

Kruxet är bara att de inte säljs i Svea rike...
Någon som har ett par över?

121084-890
De här varianterna är inte heller fy skam kan jag säg:
121084-893
ICHE FY SKAM

Rättning.

I inlägget nedan så skrev jag lite ironiskt att jag gör min samhällstjänst. För de som läser min blogg och inte känner mig, kanske blir lite fundersamma. Ty räds er icke det ting som ni ej har vetskap om! Jag har ett vanligt sommarvikariat precis som de flesta av sveriges resterande ungdomar.
I'm a good girl fellaws

image885


Blond ambitionism...

..Jag har haft ett oexisterande nöjesliv nu efter studenten, istället har jag haft ett liv som bara består av jobb, jobb å åter jobb. Känns som jag har knegat varenda dag nu i 4 veckor. Av dessa 4 har jag jobbat 3 helger i sträck. Den fjärde gör jag nu i helgen. Men jag önskade ju heltid, girig och pengakåt som man är, så där fick jag så jag teg minsann.

Men å andra sidan... Det är skönt att göra sin samhällstjänst, då förtjänar man fanimej lönen oxå.. Men vissa dagar (mornar) skulle de va nice att va född med silversked i mungipan.
Tur att man trivs så gott på Bagaren, det är verkligen ett reko ställe. Tur MärtaGreta BK introducera mig till denna fina arbetsplats. Tack min vackra vän!

Fredag är en härlig dag. Fredag kommer jag känna mig rik för en dag. för Fredag är ingen vanlig dag för det är Mandas lönedag(!) Jag ska belöna mig med inte ett ,utan tre par converseskor. Halleluja lucky day.
Den tråkiga delen blir att betala mina trista mobilräkningar för Juni och Juli. Satans bk-räkningar. Död åt Tengil och alla räkningar !

Idag var jag med moder jord & syster K i Falköpings vackra stad, (nej vacker är att ta i en limpa). På vägen dit var vi nära att bli påkörda av en övningskörare från en känd trafiksskola här i stan. Vi överlevde dock. Mors la sig på tutan och skrämde förhoppningsvis slaget på den ouppmärksamma apan till trafiklärare som satt brevid den oerfarna chauffören. 
Väl framme gick vi en tur i affärerna på det lilla kullerstenstorget. Jag hittade två cowboyhattar i halm som ska med i sällskap med mina pilotisar på året sista minutenresa, om det lyckas bli någon med mina kära väninnor Annica och ovannämda Märta. Det hoppas nog samtliga i trion :)
Förresten var jag hos Majjabajja och Gällivare-Anders förut å spelade Nintendo Wii för andra gången i mitt liv, det var skojsit, men nu har jag (grava ;)) smärtor i axeln p.g.a av min kassa teknik i bowling HAHA.


Sleep tight little applepies

1960-talet...

...årtiondet då begreppet hunk föddes.

 


Erkänn, det är något speciellt med män som är minst 20 år äldre än en själv ? höhö LÄTT


-Annica, jag vet att du tycker jag är en äckelonge