Helgpics =)

Här kommer dom utlovade partypicsen från helgen =) Bättre sent än aldrig! Riktigt rolig Lördagskväll måste jag säga, träffa som vanligt när det är lönehelg både gamla och nya bekanta, skolkamrater, klasskamrater och ja alla möjliga prickar, alltid lika skoj =D Speciellt när man får leka lite papparazzi ^^

..Kvällens outfit

..Blev lite förfest hos Martina istället för mej eftersom pärona låg hemma och va sjuka.. När jag kom dit va partyt redan igång ;) Zandra, Malin, Sandra & Tina, kan det bli så mycke bättre? =)




..Resan in till stan, jag och Tinus.. i en V70 koffort ^^



...Festerna hos David blir alltid lika lyckade =) Speciellt när Mandis & Tinis bjuder på Tequila..^^


..Och så Krikan/Kosmopol.. Skulle blivit VIP-bordet på Vatra juu som David fixat.. Lite synd att vi missa de..
Men kul hade vi ändå =)



Sist men inte minst Euro baguette.. hähä det härliga, roliga paret fick jag kort på =)

..och Angeline =)

...Plus att jag fick en himla massa kort på massa annat löst folk på krogen.. Ja man får stå i när man är festfotograf!

Svullning!

..Tror jag blir tokig, jag bara toksvullar i allt.. Igår kom ju lite lön på kontot och vad gör man inte, jo självklart går jag och Tina på stan och typ handlar halvt ihjäl oss.. haha nedå så illa är de väl inte ;P Men det blev en hel del kläder och pryls, Mcdonken blev de med, jag som avskyr det.. Men var så hungrig efter all shoppning så allt gick ner. Sen när jag kom hem blev det grillad kyckling och grejjer, inte helt fel.
Igår kväll var jag & Märtus hos Victoria & Stefan ett tag, Stefan var på jobbet och hans morsa höll på å tapetsera hos dom, jag trodde dom hade hyrt in någon *LoL*.
Sen åkte vi in till stan och träffa Victorias fulla kusin och hans kompisar ett par minuter, sventrött och hungrig var jag så vi åkte till Statoil efter och köpte Statoil special (stora mosmenyn för er som bor utanför Skövde)..Så förbannat gott, är det tröstshopping och tröstätning jag sysslar med eller vad är det frågan om? Ja, sugen på allt möjligt är man hela tiden iaf.. Helt galet, det enda jag inte är sugen på är alkohol.. Inte så konstigt kanske.
Ja på tal om alkohol, det blev en tur på Systemet igår också för att köpa present till Davidos (lika bra att köra med säkra kort) så det blev en fin flaska Tequila till pajken, han blir nog glad. Kommer säkert bjuda laget runt om jag känner honom rätt, då ska jag va framme med kameran och ta kort på alla ''söta'' fyllon ;)
..Ikväll kommer flickorna vid sex-tiden, då blir det åka av ;)

..Åtekommer med partypics imorn =) Ha en trevlig Lördagskväll!

Motala & ångest..

.. Helgen spenderades i Motala, den började riktigt bra, togs upp av Dennis & Jola här hemma och for iväg... Öl blev det på vägen och sedan hem till Dennis, sen kom Jonna och det bar iväg till Hugos. Blev en mycket trevlig kväll =) Träffade Ulm, Carro, Botis, Jimbo, Emma och några fler.. Bl.a. en av mina favoritbloggare John =) Kul att se honom personligen! Carro hade dessutom stans snyggaste high heels som jag och Jonna blev en aning förälskade i ;P
Lördagen spenderades med Emma, Jimbos ex. Vi hade det mycket trevligt och tjattrade som bara vi kvinnor kan medan pojkarna var och firade Jocke med Gokart och middag.. Kvällen blev tyvärr en aning olyckad.. Ångest är ju bara förnamnet och en sak är säker man märker inte hur mycket något/någon betyder förrän man förlorar det. Men lär sig ju av sina misstag och alkohol i stora mängder är inget som lockar mej längre..

& Kristian! Jag är inte ihjälsupen, även om jag önskade det ett tag :S

Så i helgen ser man fram emot att röja nyktert hos David, ska bli riktigt skoj och hoppas på mycket roligt folk som det alltid är där =) Ska ta med mej kameran och ta kort när D bjudit på Tequilan vi ska köpa med oss till honom, för det lär han göra^^
Ska dessutom rycka upp mej med bloggen, har kommit lite ur form den senaste tiden.. Skärpning Mandy!

Ser även fram emot när Emma & Jonna kommer ner och Robert & Bananen kommer upp till Skövde så det blir lite fart i lumparhålan =)

So long!

Helgens bravader :)

Ja, nåt ska man ju va bra på... Dricka är en grej =)
på Fredagen blev det ölkväll hos Christian och Pelle ;D




& på Lördagen var det fest hos Jessica & Erik =)








Riktigt roliga kvällar kan jag säga.. Skriver lite mer imorn, är lite bakis och skakis! ;P

I berusningens tecken...

..Nu är jag tillbaka! Har inte skrivit här på ett tag.. Har haft fullt upp :)
Nyår firades som sagt i Motala och som man ser på bilderna i inlägget nedan så var det riktigt trevligt & trevligare hade det (& jag) blivit om jag låtit bli skumpan.. :P Har haft en aning ångest eftersom jag inte minns något efter halv-ett tiden.. Men, men vill bara säga efter det jag minns... FÖRLÅT JOLA... haha!

Martina har även hunnit fylla tjugo :) I Fredags vart de fest hos Martinas far med flickorna & Fredrik.. Vilket j*vla röj, så skoj har jag inte haft på riktigt länge.. Varför lär man sig aldrig att det blir så mycket roligare när man dricker mindre en kväll? Nu har jag fått det bevisat åter igen :) Attan va kul att se alla fylleägg ute på krogen rumla runt.. *LoL*

Martina 20 år

De senaste två kvällarna har spenderats hos Christian :) Blev lite romantisk middag för tre på Lördagen & en hel del öl! hahaha! Vi hade skoj jag & min nya favorit-duo ;P Så nu har vi blivit personliga kockar jag & Tina! .. Ingen kan dricka öl som oss.. Ja, vi gillar de... och Darin-fans...^^

http://www.youtube.com/watch?v=WuOiI_6HCeE&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=LriNwMCpLqY&mode=related&search=


Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju :) Shit jag kommer leva lääänge ...

Nyårsfirande!!!

Lite härliga party-pics från nyårsfirandet i Motala :) Jag var full som ett ägg, inte likt mig (alls) ;P.. Kanske skriver lite mer en annan dag, men ville bara visa I'm alive!








Jag lovar, aldrig mer karatefylla.. Förlåt Jola ;D

Förresten, råkade ta bort mitt förra inlägg & med det alla kommentarer till de :/