Nya gardiner :)

Det blev inget vidare julpynt ikväll, men jag bytte gardiner & lampa iaf :) Det blev ett par gardiner i rött linne:

Lite porrigt faktiskt ;)
   
Före & efter
Jag vet! Är ju ingen mästerfotograf direkt.. ;P

Aptrött!

Jag har verkligen varit rekordtrött på praktiken idag! Jösses, men nu ska jag dra ett par koppar kaffe, rycka upp mej, kamma mej & komma in i matchen, sen ska jag julpynta! :)
 
Ååh mys!
nisse

Klipptid :)

Åh va skönt! Fick en klipptid på Tisdag hos Ulle-Bulle! Ska bli så skönt att klippa sej, shit man får verkligen frissa sej ofta när man har en kortare frisyr :b Håret växer ju som ogräs!

Korthårig :)
Så här kort blir det på Tisdag igen! :) Så skönt!

Människor..

Jag har funderat på en sak. Tänk vad människor ändrar sig beroende på om man känner dem ordentligt eller ej. Det finns ju personer man tycker verkar helkalas och riktigt härliga i sättet efter första anblicken, men efter att man lärt känna denne kan hon/han bli totalt förändrad och det kan visa sig att personen i fråga egentligen är falsk, gniden, egoist & riktigt dryg som människa.. Då blir den här personen en riktig besvikelse, det är synd :/
Nu förstår ni säkert att jag skriver om detta för att jag syftar på en viss person & det stämmer, nämner inga namn här dock..
..Men som tur är finns ju motsatsen! Personer som från början kanske känns lite småtrista & lama men som visar sig vara riktigt roliga & härliga i sin personlighet :)
Men jag vet att man lär så länge man lever och jag har även haft mina goda stunder där jag har fastnat för rätt personer! Det är härligt, men sen finns det många underbara människor oxå, som är speciella redan från början och håller sej så! Speciellt en ;)

Oh damn I like men in uniforms! *tsss*
Jägarmilitär ;)

Påslakanfetisch?

Det kom in en patient på sjukhuset för ett par veckor sedan och han va helt galen i pennor, han snodde med sig alla han fick tag på, ja han va alltså pennfetisch^^ Jag har kommit på vad min fetisch är.. Påslakan! :) Jysk har många fina (ja jag vet PR-kvinnan i mig talar igen).

Mitt senaste köp blev iaf dom här:
Jättemjuka & sköna :)

Mitt nästa köp blir troligtvis dessa:
Lite dålig skärpa, men visst ser dom fina ut? :b
Mmmmmys!

Jason Mraz..

Heta låttips av detta musikaliska geni är Geek in the pink , You and I both ,
I'll do anything , Remedy (I wont worry) & självklart I'm yours ... Åh såå bra!

Jason Mraz
http://www.jasonmraz.com
http://endor.org/mraz/songs.asp

Me like big time!

Jag blir tokig.

Det funkar inte att länka :( Åh!


Börjar jag bli gammal?

Idag när vi satt i matsalen i skolan så serverades det fläsk, potatis & löksås. Det gillas :) Men inte idag för de va några slamsiga bitar kvar när vi skulle äta, sånna där nästan ostekta *uuää*. Jaja men vilket fall som helst när vi hade ätit klart så satte det sej några ettor på andra änden av vårat bord och två utav tjejerna hade sina tallrikar fulla med bara fläsk :O Alltså hallå? Hur gott är det då? Förvånar mej inte om dom körde Atkins-metoden, dumma fjortisar, ne jag tror jag börjar bli lite gammal. Gött att man slutar om mindre än ett halvår *jiihoo!* :) Så kan dom sitta där med sitt fläsk, hähä^^
Fläskgris!

Urringningen Gud glömde :b

Jag tycker urringningar är snyggt i viss mån, men Britney! Med den där är t.o.m min gräns nådd :) höhö

Britney's cleavege
White trash-Paris kan inte vara bra för någon.. och vad är dealen med en nätstrumpa på varje ben?! :O

Ego-kollage

Eftersom jag inte hade nåt för mej & inte kan sova än så la jag ihop ett litet kollage från när jag var långhårig... Nej nu får jag lägga mig innan jag blir för nostalgisk *snyft* ;)








Muskelnedbrytning?

Jag har en känsla av att jag blivit spinkig nu när jag varit sjuk, kolla bara på högra bilden hur stort mitt huvud ser ut! :O uåå det är bara för att jag inte kunnat träna. Vi lärde oss det bl.a på sjukvårdslektionen idag att det första som bryts ner vid sjukdom, svält osv. är muskelmassan :(

Frisk & glad!Magrat av?
Före                             &                                 Efter

Totally fit!

Vet ni vad Nicole Scherzinger, Caprice Bourett & Elin Lanto har gemensamt? Det vet jag! Alla tre har drop dead gorgeous bodies!


Sexy mommas!


Nu fick jag lust att gymma bara för de :b OM jag bara blev frisk nångång *aaaww*

Dumma dumma sjukdomar :(

..Ikväll är det den allra första studentfesten för 2007 års studenter. Festen kommer hållas på Vatra & eftersom jag är sjuk och har varit de en förbannat massa dar så är jag inte pigg nog att dra dit, även om jag har festlust till tusen.. ;) Skulle tränat idag, men inte orkar man det heller.. Har haft en så fruktansvärd huvudvärk i två dar nu, värst va inatt vid tre-tiden, jag trodde jag skulle dö! Troligtvis är det bihålleinflammation som spökar :( Stackars stackars mej!

Inte bra

usch, mår riktigt dåligt, nattens brist på sömn har tagit ut sin rätt. Nu är jag inte pigg & allert som jag va imorse, halsen & luftrören är fortfarande skumma, har dessutom börjat få snuva oxå :(
Imorn missar jag våran övning på räddningsskolan, vi ska agera skademarkörer och med det  ligga på en skadeplats i en evighet ute i kylan. Inget för mig att tänka på alltså.

Nu ska jag försöka sova.

Fit for fight!

Jag har inte sovit en gnutta inatt, lr jo en timme eller så men inget anmärkningsvärt.. Men man blir faktiskt piggare när man knappt sovit alls, eller så är det jag som är konstig! Nu ska jag iaf  till KSS, de tar väl en sisådär 40 min. Hurtigbulle!

Jag är frisk & fan vad jag mår bra!

Ska vi leva livet?

Som alla sett i inlägget nedan så hade jag några flummiga tankar som snurra runt i huvudet tidigare idag. Nu har jag fått lite andra funderingar som är mer värda att tänka på.
Ikväll har jag varit på praktiken som sagt. För er som inte förstått så går jag undersköterskeelev på en Medicinsk akutvårdsavdelning. Där jobbar man mycket nära inpå sjuka människor. Ikväll var jag inne hos en man för matning och han kunde knappt prata, andas eller äta...Ja jag har sett så många sjuka människor och så svårt sjuka som verkligen har drabbats av allt man kan tänka sig i sin livstid. Patienter som har journaler tjocka som en bibel när dom inte ens fyllt tio. Nu ikväll så gick jag iaf med en ung tjej som heter Annette, detta eftersom Lars är sjuk. Jaja vilket fall som helst så snackade vi om allt möjligt som bara kvinnor kan ;P Både om roliga och hemska saker... Men bland allt babbel sa hon iaf en klok sak och det va: ''Friska människor har tusen önskningar, den sjuke har bara en och det är att bli frisk''. Mina tankar bara stanna upp och så insåg jag hur tacksam man borde vara sålänge man får vara frisk än att bara gå och klaga på en massa tristesser i vardagen. Jag har aldrig legat inne på sjukhus för någon allvarlig sjukdom, det jag längst har sträckt mig är en tur till jouren en kväll p.g.a halsfluss.
Nej, jag ska fan sluta upp med att klaga på mina I-landsproblem och ja Basse! Jag ska leva livet och glädja mej åt det jag har! :) 

Nu ska jag göra ett hopplöst försök att sova eftersom man ska upp halv sex imorn. Tjolahopp!

Balla ur?!

Jag har en fundering, alltså visst känns det som alla ballar ur nuförtiden? Jag kan ju bara tala för mig själv men det känns som man gör allt för att glömma den gråa vardagen så fort tillfälle ges.. Det beror på årstiden, allt är bara så hopplöst nu om man känner efter. I natt när jag skulle sova fick jag bara världens ångest som grep tag i mig, det va helt sjukt, jag bara låg och vred & vände mej och tänkte på allt som man har att tänka på, som att få ihop praktiktimmarna (140 på 4 veckor), skolan där allt samlas på hög, träningen som inte hinns med, beställa klipptid, fixa julklappar & behovet av extrajobb.. ja allt sånt där bara kom över mej, så kunde jag inte sova sen.. Det är hemsk när saker och ting kommer ikapp en, för det gör det alltid till slut, det går inte att supa bort alla bekymmer, tro mej.. Jag har försökt.

Nä nu får man sluta deppa för nu ska jag iväg på dagens samhällstjänst.. En kväll på Mava åter igen, ikväll ska jag prata med Lars om jag kan byta bort den kommande helgen, för då ska man till Mariana & Anders och fira deras samboskap :) Det ska bli trevligt iaf!

Nu är det dags! Jiiiho :)

Ett herrans liv

mat & dryck

Jag har kollat runt lite i olika bloggar. Har med detta upptäckt att de största bloggämnena är mode & sex, då känner jag mej genast lite speciell eftersom jag har än sålänge lyckats skriva mest om mat & (oftast alkoholhaltiga) drycker.. Kanske för att jag älskar mat och jag är ju inte riktigt som jag ska haha.. De va bara en liten tanke! Nä nu ska jag laga mat! :) >hungrig!<

Jag älskar Dinétårta!

Jag älskar tamejfan Dinétårta, har redan ätit två bitar idag, ska hämta mej en tredje nu! Dom är så stora, grova & räcker fan en evighet :)

Dinétårta
Glass é livet!

Förbaskade hals!

..Åh jag har nåt fuffens med halsen, det gillas inte! :( Det enda jag får shotta är ju KanJang dom närmaste dagarna...... Oh thank god it's Monday!

Kan Jang
good shit!

Do the twist!

weiii, nu har jag hittat min favoritlåt som jag alltid ska sätta på när jag är på dåligt humör :) Då blir jag genast glad igen! http://youtube.com/watch?v=YV8dGasE7mg

Kan någon sitta still till den? Då får man va en riktig trökmåns isf :b

Övningskör!

övningskör

Varning! Alla medtrafikanter, här ska ut och köras... Gud hjälpe er... ^^

EHL!!!

Åh snart ska jag sova & vila upp min trötta kropp ordentligt.. Sen ju snabbare jag lägger mej desto fortare blir det Måndag, jaa de låter heltskumt att längta till en Måndag men ni förstår då börjar det enda program jag har TV för, Ett herrans liv!! Mitt absoluta (& enda iofs) favoritprogram, jag bara älskar allt som Filip & Fredrik gör, de är och kommer alltid vara Sveriges humorkungar no.1 :) Denna säsong kommer bjuda på gäster som bl.a. Robert Gustafsson, Bert Karlsson, Mikael Persbrandt, Victoria Silvstedt och Fredrik Reinfeldt.. Detta ser lovande ut måste jag säga! Kanoners att de är på Måndagskvällar då vi alltid har skola på dagen & inte risk för någon kväll på praktiken :)

Filip, Robert & Fredrik
Bert

Filmkväll..

Eftersom man måste erkänna att man är en aning sliten och fått ordination av en klok och väldigt speciell militär att vila min lever så blev det så denna kväll. Var hos syster och lånade ett par filmer som jag tittat på i min ensamhet ikväll, jag och mina stuvade makaroner & falukorv fick iaf sällskap av en hungrig Märtus som var hemkommer efter en hård kväll på praktiken :) Filmerna denna kväll blev iaf '' Get rich or die tryin' '' och '' Instängd ''.. Den förstnämnda va helt okej, men den andra va en riktig kalkon.. Åh bara så fånig med fula monster, jag blev inte ens rädd & jag är faktiskt rätt lättskrämd... :b

get rich or die trying             Instängd    

Partykryssning!

Åh, schaize va skoj va hade de.. De va helt galet. Nu är man hemma igen, rätt sliten men jag repar mej alltid^^.. Resan upp till Sthlm gick snabbt & lätt, när vi kom till Slja Line-terminalen va partyt redan igång, haha inte så smart då de flesta som röjde i terminalen va rätt däckade senare på kvällen..
Väl framme i hytten knäcktes öl & det snapsades minttu (inte jag dock *eeuu*).. Jag höll mej till mina Karhu :)
Oh yepp I like!

Hela natten & morgonen bestod rätt & slätt av gammal hederlig rööjj! Blev lite party med ''kändisarna'' på båten, som jag & Martina döpt om lite, de vart ju BigBalle-Jonas, Naken-Peter nr.2 & Marie då som bara va totaly crazy^^ Japp skoj hade vi de iaf, speciellt när Jonas filmade och vi smög på en kille som sov mitt i gången & jag skrämde skiten ur, fyfan va vi skratta! Jisses! Senare drog vi till Jonas hytt där jag kom på att jag glömt mina skor hos ett par dagisfröknar vi festa inne hos innan, så jag sprang tillbaks och skulle hämta dom men förgäves.. :( Så fick gå skolös till våran hytt & lägga mej (lämnade Martina i Jonas hytt *tsss*) då va väl klockan 6-7 på Fredag-morgonen.. Så vi sov till 11 sen va de Taco-buffé och gå påt igen! Precis när man blev lagom på G & skorna var återfunna så var de dags för hemfärd eftersom M skulle jobba ikväll.. Hade gärna stannat längre! :) Vi kom hem igår kväll vid halv tolv & det blev duschen & sängen direkt, rätt skönt ändå :)

Silja line festival


Lite vimmelbilder ;)

Läskiga filmer...

Usch, vette sjutton om jag vågar se dem, men jag skulle vilja^^, bara för att testa..

Badsömn..

..åh nu har jag precis badat efter en hård dag på praktiken, somna gjorde jag oxå, vart ju helt aptrött :) haha vakna flera gånger av att jag sjönk under ytan :b .. Nu sitter jag här & äter såå goda godisar, har inte lyckats hitta nån bild på dom men dom heter iaf Fazer Marianne Snacks & smakar Marianne men ser nästan ut som Dumle Snacks i formen :) Helt supergoda iaf :).. Jaa, jag vet, kan inte låta bli att ge ut gratisreklam kors & tvärs^^
..Japp när jag ändå är igång så vart jag hos syrran igår kväll & kolla på en helt grymt bra film, ja, den bästa jag sett på länge.. Running scared hette den. Den bara måste ses av er som inte sett den!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, sen ska jag in till stan vid nio & träffa *D.D*.. Det ska bli trevligt.. ;)

Lördag igen ^^

och första helgen på väldigt länge som man inte festat som ett svin, jag är på tok för trött för det efter denna arbetssamma vecka ;) Ja, om jag tänker efter så har jag inte känt mig så utmattad på riktigt länge & imorgon blir det nya tag, gå upp halv sex igen. Shit halv sex på en Söndag? Inte klokt..!

Igår hade man myskväll med syskonen Eriksson, kollade på film, käka tacos ja sånt som man aldrig hinner göra annars :) Sen sov vi här allihop i min säng, jag &
M låg och snacka halva natten om allt möjligt, bara babbla på *som vanligt*.. Inget ovanligt alltså, kan inte förstå hur vi kommer på så mycket att prata om hela tiden^^
Ikväll ska jag vara med systrarna, känns som en evighet man sågs allihop.

Nä nu ska jag käka frulle :) Vi ses!

Tranbärsjuice & sjukhus

Å vad jag blir sur! Precis innan jag hoppa i badet nu så skrev jag en blogg & när jag skulle spara det bara allt logga ur.. Aja, sånt som händer.
Jaja, nu har jag iaf gått tre dagar på MAVA och jag trivs jättebra, först idag gick jag min första dag med Lars min handledare, jättegullig gubbe :) Idag har varit en händelsefylld dag, såg mycket intressant som jag tyvärr inte kan dela med mig av här. Men redan efter bara tre dagar har man varit med om mycket. 
Jag tycker iaf det är kul de få gångerna det kommer unga patienter, det livar upp stämningen lite :) Men så är det oxå tråkigt att se ungdomar/barn vara sjuka.
  
Jag har fått urinvägsinfektion oxå :( Testa mej förut på avdelningen & fick recept utskrivet direkt av självaste överläkaren, det finns många fördelar med att praktisera på sjukhuset. :P
Sista antibiotika-tabletten äter jag på lunchen nästa Torsdag, inte illa pinkat ;) För senare på kvällen åker vi på kryssingen..
Sen va man på Coop förut & köpte en hel liter koncentrerad tranbärsjuice oxå, alla säger att det är så bra så får väl testa det iaf.

Nu är det nära..

..Snart åker jag iväg till KSS, fjärilar i magen! Men de ska bli en bra erfarenhet, har ju haft lyckan att slippa sjukhus tidigare i livet så man får se det som en chans att uppleva mycket. Tur att man gått på skola där, annars hade jag aldrig hittat.. :O

Kärnsjukhuset Skövde

..Åh jag blir så less & trött på sjukdomar, speciellt Martinas återkommande halsflusser & lunginflammationer m.m. Nu verkar hon fått det igen.. och halsfluss betyder som vi alla vet .. ja, just det Antibiotika i 10 dagar och antibiotika + alkohol = ingen effekt på anitibiotikan och våran kryssning nästa vecka = alkohol.
Ja det där blev massa konstiga formler, men aja ni fattar, det suger!
..Blir det så att jag och grabbarna åker iväg själva? Men jag vill ha med Märtis! Vad ska vi göra :'( Snälla,snälla kan det inte bara gå över?

Ny vecka..

..nya äventyr! ajjemen imorn börjar min praktik på sjukhuset >Nervös!< Men det ska nog gå bra..Hoppas jag.. :S Det kan va bra att kunna gå också, jag är helt stel efter den här helgen, Lördagen va helt galen & Fredagen oxå för den delen.. Men skoj hade vi! Riktigt kul att träffa Ulmis igen :) Alltid lika kul hos David oxå, massa roliga prickar där i Lördags!

Jag & M var hos Fredrik förut, han bjöd på både godis & varm choklad med grädde :) Mmmumsi! ..Nu när man kom hem tog man sej en
kolastrut oxå, oh yes vad jag gillar sånna! Måste va världens goaste glass.
..Jag testa en grej förut oxå för skojs skull, morsan har sånna där Hoodia tabletter man ska ta en kvart innan måltid för att dämpa hungern. Det verkar funka för nu är jag inte hungrig eller sugen på nåt alls..Dock inget för mig sånt där, jag älskar mat! Men vill du se ut som Teri Hatcher så ska du prova, har hört att hon äter sånna^^

Teri Hatcher
Jag tycker hon är snygg iaf !





Ge mig Voltaren gel!!

...Jag har sån fruktansvärd smärta i ryggen, uää synd om mej :( Kan verkligen inte förstå varför...^^ Nu skulle jag vilja ha massage med Voltaren gel på ryggen, de skulle va härligt jopp :)

Amanda + tekniska prylar = dålig kombination

Jag får dårvippen på alla tekniska saker, nu för tillfället är det min mobil som stördar sig.. Jag kan inte skicka/ta emot sms.. :( Åh jag får ett utbrott snart.. buuää
..Sen är jag en aning rädd också, en viss person har sagt att det spökar här på Kilbacken...Kan detta va sant? :S Nu får jag för mig att jag ser konstiga saker hela tiden. >Nojjig<
 

...Men trots allt är jag glad iaf, för imorn är det Fredag & Fredag = öl, fest & röjj! Jiihoo^^

Tågluff...?

..Japp nu har jag och M filurat lite och kommit på en kanonidé.. Eftersom man inte är gjord av pengar och får prioritera lite här i livet så blir det troligen en månads tågluffning i Europa efter skolan & sommarjobbet istället för 2007 års Bulgarienresa.. Jao, lite tidigt ute då, men man måste väl få drömma? Någon som har erfarenheter att dela med sig? :)

Tågluff

Naturlig skönhet? ehrm..jo tjena

Den här länken har nog cirkulerat runt i ett x antal bloggar, men för er som inte sett.. Kolla in den. Klicka er sedan in på portfolio & before/after. Inte klokt vad man kan göra med dagens teknik! Se & förundras!

Årets första..

..Vinterpromenad! Halleluja nu är snön här, åh fyfasen va kallt det är ute.. Burr! Jag, syster & Qeelas gick upp till Billingehus, trodde nästan man skulle frysa arslet av sig men, men 2 timmar senare:
 ''I'm alive, I'm alive''...
Nu sitter man här nyduschad och myser, kan det bli bättre? :) Nopp
------------------------------------------------------------------



så här snygg är man på en svinkall promenad...^^


 
...Det är friska tag!