Kubb & våfflor

Jopp idag har det varit våffeldagen, kvällen spenderades hos Cjistijan BK och det spelades kubb, sjäälvklart vann vi flickor. Är man bäst så är man ;) Karlar kan inte spela kubb, bara att ni inser :P Sedan blev de grillning av hamburgare och givetvis våfflor till efterätt :) Mumma! Nu är jag steeenmätt hörrni. Det ska ni veta, våfflor är gott men får inte missbrukas!
 Lagom är alltid bäst.

Helgen har varit skojsig, Lördagen vart de utflyttningsfest hos Majja & Anders... Skööj med Nicklas, Olle, Erik och alla pöjka, va såå längesen sist! Ska ladda upp lite bilder i min partyblogg imorn tänkte jag :) Sedan Bogrens, kulJul

 Amanda BK (orginalet)
 Grillmästare Chjistijan BK
 Den härliga maten, den smaka inte BK kan jag säg!!
  Mupp-Märta (Linslus) BK!!!


Nu ska jag borsta gaddarna sen ska söva,
sovmorgon+1 lektion+hårdträning på gymmet imorn, woohoo!!


Bästa låten just nu.


Stone sour - Through glass




Student 2007!!!

KOOOOLLAAA min fina studentmössa! hähä

Student 2007

Bästa låten just nu.


Akon - Don't matter



Ge mej sommar 2007.

Galet hur fresh man kan se ut på somrarna, lite småfräknar på näsan och solbränd hud så är allt klart. Synd bara att solen sliter på håret... SÅ man är tvungen att klippa de så man inte har något hår kvar att head banga med! GAH

 ..Pics från 2006:års högsommar :)


AKUT SKRATTKRAMP.. kan detta bero på kass humor? Huum... Möjligt

Jag skrattade så jag nästan svumpa ur stolen förut, men jag är ju en aning lättroad & störd i huuvet :)

Det här har säkert funnits ute på internet länge, men jag är ju lite retard.. ;P

Jak er snel hest!
Har ni hest eller?jak er inavelen hestjak er snel hesting


HA HA HA HA !!!



Det skulle nästan (men bara nästan) va pinsamt att se sej själv förut garva så in i skogen :)



Now, Here's some good advice:
TRY SOME MANNERS, FUCK-FACE!

Naae, never ;D

Jag? Unik? Ja.. kanske :)

Har fått en liten utmaning av Caroline att skriva 6 unika / udda saker om mej själv, så jag kommer på lite på måfå här då :)

1. Jag är galet glömsk och tankspridd, en person kan säga en grej (t.ex. att jag ska komma ihåg att ta med en viss sak nånstans) och 1 minut efteråt är det glömt p.g.a av allt som snurrar i mitt lilla huvud. Men det som är weird med mej är att jag har grymt långtidsminne :)

2. Jag är tokbra på att köpa skor som jag aldrig använder utan bara har att kolla på typ. Det är roligt att köpa skor, men kan bli onödigt.

3. Jag kan lyssna på all jävla musik i världen, allt från Evert Taube, Sven Ingvars till Disturbed. Undantag är Jazz & klassiskt (Jag är inte extrem).

4. När jag äter mackor så tar jag alltid ett bett av varje macka innan jag äter upp dom. Kan det vara för att när man börjat äta på den ena mackan så ser plötsligt den andra mycket godare ut? Eller kanske är det bara att jag är rädd att någon bacillrädd sate ska komma och ta mina kära mackor? ;P

5. Jämt och då menar jag JÄMT somnar jag när jag åker längre sträckor med bil. Allt över 6 mil i en bil/buss kan ge lika god effekt som en nedklubbning för mig.

6. Jag är förmodligen den okräsnaste i min umgängeskrets, antigen är mina bekanta jävligt kräsna eller så är det jag som är totala motsatsen. Ja, ja men det finns även en gräns för mig och den går vid Mc donalds (okej det går väl ner om jag är vrååålhungrig), musslor, ostron & såndärnt slafs. No way!


Tack för mej ! Nu får alla som vill anta den här utmaningen .
Pöss på er.


Kort frill?

..GAAH!! Jaaag vill känna mej fresh i håret igen, blir galen galen galen. Men, men, har klipptid på Torsdag, men inte fan vet jag hur jag ska lägga fram bästa idén den här gången, jag har ju haft allt! Jag är skapligt sugen på att klippa de svinigt kort i bak som jag klippte sist.

 ..like uhn tiss...

MEN, då har man ett kvarstående problem, man har ju inget hårfanskap att sätta upp balfrisyr i till studenten :( Går junte ens fästa löshår när de är sådär kort som jag vill ha de :(


Hej jesus, dessa I-landsproblem, det är ju så man mår illa över sig själv.