Skor = kärlek!

Jag älskar skor!

121084-615 121084-616

~ Hardcore Superstar ~

Satt och kollade runt lite på youtube.com, hittade Hardcore Superstars första hit Someone special...
Åh nostalgi! Året va 2000, Voxpop visade den på tv. Jag hade nyss fyllt 12 år och köpt mina första cd-skiva =) Spelade den hela flygresan ner till Cypern det året. Haha efter det har jag köpt/bränt varenda skiva dom kommit ut med.
Mmm kärlek!

Hardcore Superstar - Bad sneakers and a piña colada ~ Bad sneakers and a piña colada ~

Sötnosar!

Ikväll blir det fruktsallad & myskväll med dom här tre sötisarna! =)
Vi bojkottar Let's dance, Så ska det låta is the shit! ;D

Sweetnawsar!
Sweeties!

The Guru ^^

Stämningshöjaren !

121084-607

Den filmen är bara för skön! Skrattar så jag gråter varje gång jag ser den ;P





Sexinspektörerna ikväll..

Johan & Susanne inspekterar pars sexliv.. Sicket jobb va!

Sexinspektörerna

..tycker det är ett härligt sexprogram ja!
Torsdagar kl.23.05 på TV4

Luftrörsproblems..Fernet någon?

..Uuää synd om mej, jag är sjuk eller håller på att bli iaf. Känner mig inte alls på topp.
Fan då, jah som vill festa i helgen. =( Ja, ja, har ju inte feber (än) iaf... Kan ju alltid ta mig en 6:a shot Fernet så blir jag nog bra igen!

Fernet Branca

Mer om Fernet-Branca:
En kortfattad beskrivning av Fernet-Branca är ""en italiensk bitter med mycket malört"". Fernet-Branca är kanske mer känd för många som ""digestivo"", matsmältaren att dricka efter en stor och kraftig måltid, än som bitter. På senare tid har den också blivit populär som ""shot"" till ett glas öl. Men allra mest känd är nog Fernet-Branca som återställare och/eller magmedicin. Den italienska bittern är framställd på en brygd av örter, blommor och kryddor. Bland dessa finns kvanne som stimulerar cirkulationen och dessutom är antibakteriell, kinaträd vars bark användes mot feber och som bittert magmedel, gullgentiana som stimulerar matsmältningen, vinruta som är kramplösande men giftigt i stora doser samt malört som är ett bittert magstimulerande medel. Därefter lagras brygden på ekfat i minst 12 månader. Tillverkningen sker helt och hållet enligt ett 150-årigt recept vilket innebär att endast naturprodukter får användas. Firman Fratelli Branca grundades 1845 i Milano av greve Bernardino Branca. Fortfarande drivs och ägs företaget av familjen, idag av fyra bröder Branca.

Celebrity style twin..

Your Celebrity Style Twin is Gwen Stefani
Trendsetting, unique, and stylish.

Gör
testet du oxå!


Sommar, sommar, sommar!!

Jag provade lite sommarkläder nu och även om jag älskar vintern så kände jag en smula saknad till våren & sommarvärmen igen =)

 spring/summer outfits ;D

Old school..

Kikade lite på gamla bilder i datorn och hittade den här gamla bilden, tänk vad mycket som ändrar sej på mindre än ett halvår =)

Old school
RED HOT LIPS

Tjenare Kungen...

..Såg Tjenare kungen för första gången för ett par dar sen, riktigt rolig film =) Jag och M blev en aning förälskade i ''Kickan'' som spelades av Joel Kinnaman, vilken charm, vilken utstrålning! Hoppas man får se mer av denne härliga karl i fler filmer =)

Joel Kinnaman
Soetnaws!


Min nya...

.. festisblogg =) Där kommer partypics och andra festligheter hamna hädanefter.

http://maandiis.blogg.se/festblogg

Blond, blondare, blondast!

..Ja eftersom det är lite svårt för mig att få långt mörkbrunt hår på ett kick så har jag återigen tagit beslutet och blonderat min redan ljusa utväxt, me blondie? Oh yes! Färgade i Märtas utväxt oxå, & darling you know it! Blondes do have more fun!

På tal om skojsigheter, jag och Martina tog ett par glas rött igår, det va kul och vi kan inte skryta med att vi har mycket vett i oss.. Man måste la få ha roligt elle?

Men dock! Månaden Mars ska härmed bli en vit hälsomånad, det är spikat! Ja efter kryssningen givetvis.
Så det blir hälsomånad den 7 Mars - 6 April. För den 6 April ska vi till Elmia i Jönköping, då ska jag bannemej ha ett par bärs! Ska bli intressant att se hur den månaden kommer gå... =S

..Åoh damn va skoj vi ska ha i helgen när Zändree fyller år =) Kan knappt bärga mej ska i veta!


Ett stort GRATTIS till Fredde som fyller 19 idag, 88:an hey hey!

Bäbis =)

..Martina skicka ett mms förut på Sofies bebbe som kom ut med kejsarsnitt igår kväll nästan en månad för tidigt, måste säga att de va den sötaste lilla paajk jag sett på länge =) Texas ska han troligtvis heta, GRATTIS till Sofie & Björn för den lille godingen..! Haallå nu vill jag bli moster faktiskt, så det så! Sis! Ge mej ett systerbarn nu tack ;P

Lille Texas
Lille Texas :)

dumleoboy och hustillsyn...

Mmm mumma, blandade precis en stor mugg perfekt dumleoboy... Faan va gött!!


Nu har jag och Tina varit ute i snölandskapet och flummat runt, så härligt! Va inne hos Majsan (Martinas fars käring) och tog en kopp kaffe och tjöta lite, dom hade beställt Bulgarienresa 2 veckor i Augusti.. Så då la Majsan ansvaret på Martina att hon skulle sköta huset..^^ Detta betyder att jag och Tinus bor i hus i två veckor och detta i sin tur betyder fet fest, kommer bli röj kan jag lova =) De ee daeligt och kjempefint..!

..Nu ska jag dricka dumleoboy. God natt soetnawsar!

Ut åh åk lit pulke...

..Nu ska jag fan ut och röja i snön =) Men först lite Red hot for some inspiration!
Woeii I love life! ^^
So long!

Fina filmer..

..Måste bara nämna att jag såg en film för ett par dagar sen.. Kan helt ärligt säga att det var en av dom bästa jag sett i mitt liv. Grät mej igenom i princip hela filmen! Nyckeln till frihet heter den, brukar verkligen inte tycka om dramafilmer men den här var så otroligt bra att jag bara var tvungen att nämna den. Filmen är från 1994 så det är ju inte purfärsk film precis. Men hyr den om du är ute efter en sevärd film..

Nyckeln till frihet


..Jag såg inte bara en dramafilm den dagen! Martina hade även med sig Dagboken, ett romantiskt drama.. också en jättefin film, tyckte verkligen om den.

Dagboken



Snow (hey oh)..

..åh så härligt! Här sitter man med Red hot chilli peppers i högtalarna och snön bara vräker ner utanför =) Har alltid älskat dom, men varit rätt ensam om de bland mina kära vänner, men deras låt Snow (hey oh) tycker t.o.m Martina & syrran om.. Inte illa ;P
Åh snöö, så mysigt! Det blir nog pulkaåkning ikväll uppe på Billingebacken om jag får bestämma...! 
Slutade verkligen rekordtidigt idag efter bara två lektioner, halv elva, inte alls illa! 
Sista lektionen så hade vi Jeopardy på naturvetenskapen, kan snarare jämföra det med en scen ur Fight club lr nåt.. Fan alla bara tjafsa hela tiden.. Dåliga förlorare hela bunten^^,

Självklart har jag lagt in lite bilder från helgen också, är det något vi är bra på så är det att festa.. Nyhet? Nepp..
Blev lite bilder från förfesten hos mej, lämnade kameran hemma den här helgen faktiskt.
Blev sedan lite fest hos Martinas kusin Victor också, apkul.. Det visade sej att han kände en gammal bekant, Filip Rapp! Hade spelat in
musik med dom =) Så får bli lite party med han och hans band bl.a nästnästa helg när Zandris fyller 19 =D Helsköna och söta som sockervadd hela bunten.

En sak som dock var lite synd att jag & Emma missade Andreas Johnson som spelade in sin nya video på gatan nedanför Victors lägenhet... Men Märta & Zandra kom iaf med haha! Hoppas dom tar med det klippet, då vet jag en som skulle skratta iaf.. Haha! Älskar er sötnosar!


Shake that ass bitch (& let me see what you got)

Fler bilder har Malin i sin bilddagbok från 27 januari & 3 februari.. =) 

Ha de bäst häst!
So long!